Der Trost Gottes im Leben und Sterben ( 7:18-19, Roemer 7:24-25, Roemer 8:38-39)

Prof. Dr. Friedrich Weber, 8. Mai 2011
Part of the Heidelberger Katechismus series, preached at a 2.Gottesdienst service

08.05.2011: Der Trost Gottes im Leben und Sterben; Landesbischof Prof. Dr. Friedrich Weber from Braunschweiger Friedenskirche on Vimeo.

« "Willkommen zu Hause" Kein Der Reiseschatten »
ERROR: The IP key is no longer supported. Please use your access key, the testing key 'TEST'ERROR: The IP key is no longer supported. Please use your access key, the testing key 'TEST'ERROR: The IP key is no longer supported. Please use your access key, the testing key 'TEST'